Znurr zamangeriyeaksin transa geçiyorlar, izlemekten anlamaz ama çok hızlı akıyor ve dikkatlerini çekiyor. Göstermeyin bence
Dondurmalikahve zamangeriyeaksin şu an ekrandaki parlaklık dikkatini çekiyor o yüzden izletmeyin gözlerini yormasın.
Birdunyabircennetannesi zamangeriyeaksin Dikkatini çeker renkler falan ama izletmemeniz gostermemeniz daha doğru
Caansell zamangeriyeaksin anlamıyor sadece renkler geçişler ve sesler dikkatini çekiyor. Lütfen izletmeyin. Telefon, televizyon bebeklerin beyin sıvılarında azalma olmasına sebep oluyor. Bu da ilerleyen dönemlerde ciddi sorunlar doğuruyor
Agaclargibi Benim oğlum da o kadarlık sabahları hiç ilgisini çekmiyor ama akşam bakıyor muhtemelen karanlıkta ışık vurması dikkatini çeekiyor anladığını sanmıyorum
Znurr zamangeriyeaksin benim ikizlerim de öylelerdi, siz bebeğiniz uyanıkken açmayın tv. Biz onlar uyanıkken tv açmıyorduk
zamangeriyeaksin @Dondurmalikahve öyle olsa eşim renkli dönen lamba almış o da dikkatini çekerdi ama hiç ilgilenmiyor onunla
Dondurmalikahve zamangeriyeaksin tecrübeli bi anneyim o aylarda parlak ışıklar bebeklerin ilgisini çeker tvnin pixeli farklı oluyor
Deletedmom_875 Evet benimki de bakiyor ışıklar hareket ettiği için. Birde bizim tv nin arkasında da ışıklar var duvara vuran. Fazla dikkatini çekiyor 2 aylık şu an
Rahimebetul 3 aylık kızım ağladığı zaman TV’nin karşısina geçip gosteriyom susuyor dikkatini çekiyor biraz izleyip uzaklaştırıyorum fazla izlemeside iyi değil sustugu için mecbur biraz izletiyorum ben
zamangeriyeaksin @Deletedmom_875 aynen ışıkları duvara vurunca onlar da dikkatini çekiyor 3 5 dk filan ama sonra yine ağlıyor 😅
zamangeriyeaksin @Caansell ben de ilerisini düşünüyorum açıkcası tvden anlamaya başlamadan oyun aktivite vs ile eğitici şeylerle oynamaya başlamayı düşünüyorum
minikkusuuummm- zamangeriyeaksin izlediginden bir şey anlamaz. Ama renkli,ışıl ışıl tıpkı bir oyuncak gibi ilgisini ceker. Ama orda ki fazla ışık gözünü yorar. Cok hızlı hareketler başını bile ağrıtır