Mirayasel42 7.5 aylık 1,5 aydır hiç birşeyi sevdiremedim tek yediği yogurt neler aldım ne tarıfler deniyorum yok ağzını hayatta açmıyor çok üzülüyorum
Premseskolar Mirayasel42 8 aylıkta bnm hic bisey yemiyor bildign hic sadce mama alıyor tadm bile yaptıramadım diyılar zamanı gelince yer ne zaman bu zaman gören okuyan arkadaslar bana da bir yardm lütfn😔
Jelibonsmom Mirayasel42 Ben de başladım, patates ve havuç tadımı yaptırdım hiç sevmedi, günlerdir bunları veriyorum az az. Çok korkuyorum hiç yemicek diye
Jelibonsmom Mirayasel42 Pekmez veya ev yapımı bebe bisküvisi tarzı şeyler de mi sevmiyo? Normalde tatlı olanları sever diyolardı bana
Smyigit Emiyor mu belki sut yetiyordur benimkinde 8aylik sadece çorba içiyor zamanı gelince yer diye düşünüyorum
Mirayasel42 Premseskolar valla aynı durumdayım banda hep dıyorlar ama ben artık üzülüyorum ağzını bile açmıyor neler gördüm aldım denedim ama yok sulu yapıyorum pütürlü yapyorum blw için eline veriyorum meyve rendeliyorum sadece alıyor oynuyor agzına herseyı götürür normalde yiyecek oldu mu yok
busra9191 Vallahi kızlar bizde hemen hemen 20 gün sonra 1 yaşını doldurcaz başlarda yemiyodu sonra yemeye başladı şimdi yine yemiyo bir istemiyor yani anlıcağınız bende son zamanlarda sinir oluyorum gel gitliler gerçekten
Mirayasel42 Uyanınca da denedım ne aç ne tok ortasında denedım uykusu gelmeden denıyorum oyun yapıyorum ama ağzını kilıt yapıyor açmıyor bir daha
Mirayasel42 Jelibonsmom pekmez aldım elma suyu konsantresi aldım hurma özü keçiboynuzu özü hepsini aldım yok yemıyor