Dodikannesi Meme+Mama ilerleyenler ek gıdaya geçince hala mama veriyor musunuz? Nasıl ilerlediniz o süreçte?
Zehra5050 Dodikannesi tabiki 1.5 yasa kadar mama verilebiliyor. 7 aylık oğlum ama sürekli ek gıda ile olmuyor bazen yemek yemek istemiyolar mama iciriyorum en az 3-4 kez
dilantrkmn Yani oğlum 6 aylık günde 2 defa mama veriyorum ek gıdaya 5.ayını 1 hafta geçti başladım ama hala mamaya devam ediyorum açıkıyor sürekli bazen günde 1 defa veriyorum bazen 2 ama bende bırakmak istiyorum mamayı
Dilruba_1 dilantrkmn ben de bir an evvel ek gıdaya geçsem de rahat etsem diyorum sürekli süt sağ artı mama yorucu oluyor tabi ek gıdayı severek tüketirse 😀 yine sütümü vermeye çalışırım ama önceki gibi dolu dolu tüketmiyorlar sanırım
Dodikannesi Dilruba_1 Ben de biraz önce ek gıdaya geçip rahatlamak istiyorum. meme + mama İlerliyoruz . ek gıda ya geçtiğimiz zaman meme + ek gıda şeklinde mi yoksa mama da olacak mı onu merak ediyorum
dilantrkmn Dilruba_1 Bizimki Yogurt delisi yogurdu çok seviyor ama içine Meyve veya sebze koysam yemiyor 2 kaşık alıp bırakıyor 😀