Flower123 Kızlar oğlumun doğum gününe 8 gün kaldı ama.ben henüz birşeyler sipariş veremedim siteyi de buldum ama kafamda canlandıramiyorum nereye ne koyucam nasıl yapicam bilemiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz soracak fikir alicak arkadaşım bile yok
Tgbaygn Flower123 https://mutluresim.com/image/128362c4-56bf-4d59-9a3a-42dd6f1a88b0.bzOAi bu şekilde yapmıştık
Flower123 Şu sepete eklediklerim fazla mi eksik mi yoksa böyle sade bişey mi olmalı nolur bana bı fikir verin kafam karmakarışık oldu hicbirsey karar veremiyorum 😭
AnnaKarenina_ Flower123 İstanbuldaysanız _dogumgunu_konsept sayfası var herşey ile beraber 450 tl kiralama yapıyor bakın isterseniz
Tgbaygn Flower123 safari maket pasta var elimde dilerseniz satabilirim bende bu konsept yapmıştımm konsept renklerinde balın zincirii yaptım ahşap fotoğraflık vardı bebeğimin fotoğraflarını astımm masanın önüne de peluş bikaç hayvan koydum
Flower123 Tgbaygn sipariş verdim dün kendim karar verip teşekkür ederim peluş hayvan benim aklımdan da gebti yegenlerime bir sorayım varmı bizde yok çünkü 😅