Banuu8 Oğluşum 3 ay 4 günlük sünnet yaptırmayı düşünüyoruz doktorumuz sünneti çocuk cerrahisine yaptırın dedi ancak fiyat daha fazla istiyorlar tabi. Eşimde sünnet kolay bir işlem başka bir yere daha ucuza yaptıralım diyor kafam çok karıştı. Sünnet konusunda sıkıntı yaşayan oldu mu? Ne önerirsiniz ? Biran evvel yaptırmamız lazım
Sitionline Banuu8 biz yedi günlükken yaptırdık hemen iyileşti klips takıyorlar ucuna özele 450 ye yaptırdık
Ceyfer Banuu8 biz 2 ay once 600 tlye yaptirdik. Oglum 5 aylikti buyumeden yaptirin bezle birlikte cok cabuk iyilesir.
Banuu8 Sitionline burda da 700 istiyorlar başka bir hastane de 300 dedi 🤔 çok kararsız kaldım pahalı olanı çocuk cerrahi yapıyor
Banuu8 Deletedmom115 ay inş çok tedirginim canı acıyacak diye 🤦🏻♀️ Bir yandan istiyorum olsun bitsin bir yandan da çok korkuyorum
Kkizilay2 Bizde. Bi haftalıksın yaptırdık çocuk cerrahına, er yada geç o acıyı çekecek, gerçi çok büyük bi acı değil ama yine de ameliyathane ortamı anneden ayrı, bence bi an önce yaptırıp kurtulun stresinden. Bi hafta da toparlıyor zaten.