Cansu0606 Kızlae makuslu kaka neden olur bebegim 1 haftadr makuslu kaka yapıyor huzursuzluk egzama veya yuzunde alarjiye benzer bısey goremwdım daha
Fatmamelihdursun Cansu0606 laktoz Alerjisi olabilir canım büyük bir şey değil anne sütün ön kısmını çok içince oluyor genellikle.
Smnrsmnr Cansu0606 Fatmamelihdursun bende de vardı hatta yeni post açtım test sonuçları çıktı bebeğin laktoza karşı hassasiyeti çıktı galiba orta laktoz yazıyor. Bana da süt alerjisi dendi ilk ama döküntü ve kaka da kan çıkmadıysa alerji denmez dedi alerji doktoru ama pediatristin aldığı kaka testinde orta laktoz çıktı bende bilemedim ne olacağını
SunnyG Alerji de olabilir normal de olabilir. Bizimki de mukuslu yapıyor uzun süredir ama kakada bir şey çıkmadı öyle devam ediyoruz
Cansu0606 SunnyG demir ılacı kulandık bır kac kez kakada kan gordum demir ılacı bıraktm kan gıttı ıcıme sınmedi alarji testi yaptık negatıf cıktı bebegım 3 aylık ama makus gıtmedi
Cansu0606 SunnyG bebegim 3 aylık ve teste kucuk oldugu ıcın dogru yanıt vermeyebiırmıs makus hayla odıgu ıcın acaba alarjisis varmıdr
SunnyG Cansu0606 yani benim gittiğim doktor kakada kan anormal kusma ateş vs yoksa alerji vardır diyemeyiz, mukuslu kaka tek başına bir şey ifade etmez demişti