Fatmanuryesiloglu Kızlar selam iki buçuk aylık bebeğim iki gündür kulaklarını çekiyor uykuya zor dalıyor bu durumu yaşayan var mı
Tugcell Fatmanuryesiloglu benmkı 4ayı biricek aynı seyı yapıyor genelde uykusu geldıgınde uykuya dalamkta zorlandıgı için o hareketı yapıyor bende kulagı agrıyor sanmıstım
_mommmy Fatmanuryesiloglu benimde 2 buçuk aylık sürekli kulağını oynuyor kaşıyordu sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi 3 gün emin olamadım çocuk doktoruna gittim onda hiç bir şey yok antibiyotik kullanma dedi. Hatta bana çok küçük daha nasıl oynuyor kulağını dedi bende video gösterdim
alparslan_ve_annesi Fatmanuryesiloglu benimki de burnunu çeker yada emzigini çekme değilde tutma diyim daha doğrusu uyuyacagi uykusu geldiği vakit yapar bence korkulacak durum yok eğer kulakta akıntı varsa ozaman vardır sıkıntı bizde oldu iltihap varmış ama eli kulağına gitmemişti tabi
Veragillerden Fatmanuryesiloglu iki diş sarımsak rendeleyin beş altı damla limon damlatın ve emzirin Bunu biz mi yiyoruz? Çünkü küçük bebekler sarımsak falan yapamaz ki. Kür mü acaba bu?
Mert1020 Fatmanuryesiloglu benimkide öyleydi doktora götürdüm ağrıyormu diye bişey cıkmadı kulağını keşfetmiştir annesi dedi 😊