Baby12345 merhaba kızlar. Bebeğim 1 yaşına girdi. Sürekli emmek istiyo hatta yarim saatte bir emmek istiyo uyanikken. Artik göğüs uclarim yara oldu ve yemek te yemiyo verdiğim çoğu şeyi reddediyo. Ne yapabilirim sizce
hilalhanim Baby12345 Yrd.Doç.Dr Murat Cömert hoca var Çamlıca medipolde aynı zamanda instagramda sayfası var haftada bir soru cevap yapıyor. Bu soruyu soran bir kaş kişiye memeyi kesin demişti hatta birisi hemen mi azaltarak mı demiş o da hemen demiş bir anda. Bi danışın isterseniz
Demetslt Baby12345 aynısı bizde de var. Vermedigim zaman katıla katıla ağlıyor ama gece daha fazla gündüzleri kandırmaya çalışıyorum ve sayıyı gerçekten azaltarak yaptım. Hicbisey yemiyirdu memeyi azaltinca yemeye başladı
Dondurmalikahve Baby12345 Yani doktorun biri direkt kesin demiş ama bana doğru gelmedi. Mesela dişten emiyor olabilir veya vitamin kan değerleri düşüktür bunun için çocuk doktoruna götürün ve bi anda kesmeyin daha küçük Yavaş yavaş geceyi kesin daha sonra gündüzde düzen oluşturun
Baby12345 Demetslt benimki gece çok yapmıyo ama gündüz sürekli emmek istiyo ve aklına geldiği an asla hiç bişeyle kandiramiyorum