Umudum Doğum yapalı 6 ay oldu kontrola gittim rahim ağzı yarısı varmış smear testi yapıldı böyle bişe yaşayan varmı yada bir bilgisi olan?
Esrelf Umudum canım korkma.ilişkiye ara verince daha hızlı iyileşiyor .Doktorun semar sonucuna göre ilaçta yazabilir.
Nisaasel Umudum bende Doğum yapalı 6 ay oldu lekelenmem oldu gittim yara var deyip dondurdu Doğumdan sonra oldu büyük ihtimal düzelmedi de tekrar dondurucam galiba. Smear aldı iki güne çıkacak
Nisaasel Umudum yalnız canım ilaçla geçmezmiş kardeşimin ki aşırı büyük 3 seferdir donduruyo benimki çok büyük değil ama bende 2. Kez dondurucam galiba
Esrelf Umudum ciddi birşey çıkmaz inş. Tezliğinede dikkat et. (Eğer enfeksiyon filan çıkarsa canım eşinde bi doktora görünsün). geçer inşaAllah.
Umudum Arzuayse ilaç kullandım bitince Baska Dr. Gittim suanda iyi görünüyor yakmak yada dondurmaya gerek yok yasında küçük rahim daralır dedi
Arzuayse Umudum yok canm ister yaktir ister yaktirma ded8 et parcasi gibiydi kizarik bende o acidan kurtulmak icin daha kotu olur die yaktirdim ama suan nasil ne durumda bilmiyorum