Ilk kizim 3 yasini gectigimiz agustos ayinda bitirdi diger kizimda temmuz ayinda dogdu suanda 1 ay 20 gunluk buyuk kizim zaten cok kiskanc oldugunu bilioduk ama bu kadarini beklemiyordum cok gelisen bi cocuk degildi dahada zayifladi bebege baslarda sadece zarar vermeye calsiodu simdi ise asiri sevgiye cevirdi ve severken öldurmek gbi bisey onunkisi arkami donemiyorm cok ciddiyim odadan cikmayi birakin bebek kucagimdayken bile baska yere baksam baska biseyle ilgilensem hemen ya parmaklarini ayirir, ya kafasina bastirir, ya bacaklarini cekistirr yada cok siddetli bastirarak opmeye calisir defalarca hemde tepki veriyorum kiziyorum bu defa agliyo yereden yere vuruyo kendini kizmamaya calisyorum guzellikle anlatma calsiyorum hic duymuyo bile oyalansin rahat biraksin diye anneneye babaanneye gonderiyorum en fazla yarim saat hadi zorla tuttular 1 saat hemen gelio bebegime gidicem diye bazen alma kucagina emzirme ac kalsin diyo bazen al yedr dio ben babasj annenesi babaannesi hepimiz onun yaninda bebekle ilgilenmemye calisyoruz butun ilgi alaka sevdi hediyeler nqsil diyim yani ilk basta nasilsa suandada oyleyiz ona karsi ama ona yetmiyo bebegi birakip onunla ilgileniyorm agladiginda alinca alma dio ben ne yapacagimi sasrdm geceleri uykularm kacio heran kalkip bisy yapicak diye biri bebee hediye getrse sakliyorm ona bisy alip sna almislar diyip sevindiriyorum qma yetmiyo ne jstiyo bilmiyorum tukendim bende babasida cok yorulduk esim agir jste calisyo cok yoruluyo dogum yaptigimdan beri adam birgun rahat dinlendigini bilmem yani yapama degince bagirip cagirma ciglik atma vurma huylari hic yoktu oda baslamis bizde biraz olsun dinlenebilmek icin mecbur telefon veriyoruz eline video izliyo nasil davranmam gerekiyo bi hocadan destek almak istiyorum psikolojiisi bozulsun istemiyorum ama bende dayanamayip vurdugum oluyo bi krese vermek istiryom cok pahali develtjn kreslerjne yasi tutmuyo offf yardim.edin