Byz2019 Süt alerjisinden dolayı golden goat kullanıyorum ama merak ettim baby goatla arasındaki fark nedir içerik olarak hangisi daha iyi hangisi daha çok kilo aldırıyor bilen anneler cevaplarsa sevinirim
Zeyno_Elisa Byz2019 biz 11 aydır golden goat kullanıyoruz çok memnunum gayrette kilo aldırıyor tabi bebekten bebeğe değişiyor ama biz çok memnunuz anne sütüne en yakın ve en iyi mama olduğundan dolayı öneririm
Mehtap-37 Byz2019 ben baby goat kullanıyorum bebeğim güzel kilo aldı hazmı kolay olduğu için kullanıyorum doktor önerdi
Byz2019 Dilruba_1 bebeğim zayıf değil ama tombik tombikte değil yediği kadar kilo almıyor sanki mamadan mı diye merak ettim
Dilruba_1 Byz2019 süt alerjisi dediğiniz anne sütüne karşı mı alerji? Şu an kaç aylık ve kilosu nedir? Bizimki de kilolu değil normal aptamil tarzı mamalar iyi şişiriyor ama şekerli olduğu için
Byz2019 Dilruba_1 inek sütüne alerjisi var benide emiyor ama sütüm olmadığı için çoğunlukla mama veriyorum 5 ay 19 günlük 7600 zayıf değil ama yediğine göre kilo alan bir bebek değil mamadan mı diye düşündüm
Daenerys Byz2019 bize o aylarda iyi kilo aldırdı toparladı ama şimdi 14 aylık ben de aynı şeyden şikayetçiyim. Hani boy atmıyor kilo almıyor öyle aman aman
Mehtap-37 Byz2019 bize doktor önermişti isterseniz doktora sorun biz aptamille başladık inanılmaz gaz ve kabız yaptı ama bunu içeli rahatladı biraz