yagizinannesiiiiiiiiii Oğlum 6 ay 7 günlük uyumuyor. Alerjik bebek sıkı diyet yapıyorum su 6 aydir ne yaptıysam memnun edemedim sürekli huzursuz uyumayan bi bebek artık bittim tükendim ne yapabilirim Allah aşkına cok kötüyüm ya 😔
Alnalprdha yagizinannesiiiiiiiiii oğlumda aynıydı zor uyuttum sakinlestirdim sonra yanına yatarak emzirerek uyuttum 11 aylık ama kesinlikle dis bence sizin de öyle olabilir sakin ol herşey düzelecek demek bir sıkıntısı var olumlu düşün onunla biraz oyna hem dikkati dağılsın illaki yorulacak uyuyacak inşallah ☺️
CankizimRavzam yagizinannesiiiiiiiiii Allah’ım yardım etsin benim kızımda öyle uyumaz geç yatar şükür sağlığıda yerinde ben alıştım Rabb’im sanada alışmayi nasip etsin
CankizimRavzam iki_tospik_annesiii ooo bebeğim nerdesin sen ya hemen özele gel hemennnnn çok özledim aslımmmmmm 😇😇😍😍😍
cemreninnannesii yagizinannesiiiiiiiiii valla canım uyumayan çocuk ne yapsan da uyumaz instagramda bir kadını takip ediyorum oğlu doğdu kolikti gece uykusu neredeyse hiç yoktu kadın hep story atardı neler yaotı ne doktora götürdü olmadı 18 aylık oldu oğlu memeden kesti yine çocuk uyumuyor
Ygmr11 yagizinannesiiiiiiiiii canım humana iyi geceler çayını araştır ben alıcam şimdi denicem ünşallah iyi gelir
Kubrasrtb41 yagizinannesiiiiiiiiii 7 aylık bebem var aynı durumdayız evin içinde bebek arabasıyla geziyoruz uyuduğu tek yer orası bebek arabası varsa dene inşallah uyur dinlenirsin en azından
Seyda5860 yagizinannesiiiiiiiiii yani bebeğinizle inatlasmayin uykusu gelince zatn uyumak istiyecektir uyumuyo uyumuyo diye negatif enerci veriyon
alparslanyy yagizinannesiiiiiiiiii uyku eğitimi vermeyi denediniz mi? uyku penceresini arastirdiniz mi? çocuğunn uyudugunda fazla uyumasi yada ihtiyacindan daha az uyumak gibi problemleri varmi?