gulsahakgun Bebeğim yarın rotavirus asisi olacak. Yaptiran var mi ne gibi yan etkiler oldu ve memnun kaldiniz mi??
Serpilctn gulsahakgun canim memnun kaldiniz mi ne Allah aşkına bi yan etkisi yok ateşi olur huysuz olur o kadar yani bide ben her aşıyı bebeklere yapılması taraftariyim🤚
AysimaMira gulsahakgun hiç bir yan etkisi yok canım ateş falan da yapmıyor bu asi genelde eğer olursa da calpol verirsin bir kaşık o kadar
SdaDrsn gulsahakgun ateş,ishal olabiliyor aşıdan sonra ateş takibi yaparsınız yükselirse şurup verirsiniz hiç bir yan etki olmayadabilir
Fatmadurmus Bizdede ateş yapmadı huzursuzluk ve mama yeme isteğini bi hafta aşırı düşürdü bizim huysuz ve yeme isteksiz oldu
GokceOrmanci Bizde hiç bişey olmadı rotada. Ama tetenoz aşısı aman Allahım yaptirmaz olaydım 🥺 huyu suyu degiscek diye ödüm koptu 2 3 gün perişan oldum
Damlaaaak Bizde yaptırdık çok şükür ateş yapmadı 2 3 gün gaz sıkıntısı yaşar sadece dedi o kadar Allah’tan ağızdan alınıyor ondan içim rahat rahat yaptırdım diğer aşılarda yavrum çok ağladığı için bunda rahattım