Ozlemaslan0207 Merhaba kızım 8 aylık olucak 4 aylıkken emziği bıraktı ve biberondan su bile içmiyor bunları nasıl alışkanlık kazandırırım yardımcı olabilir misiniz tavsiyeleri olan varsa 🫶🏻
Birdunyabircennetannesi Ozlemaslan0207 Bence eğer sizi zorlamiyorsa çok fazla emzik şuan artık tekrar başlamanız doğru değil aynı şekilde biberonda öyle. Suluk tarzı şeyler var ona alistirin.
Bircaykoyicelim Ozlemaslan0207 8 aylık olmuş zaten. Emzige de biberona da gerek yok ki. Suyu alıştırma bardağıyla verebilirsiniz. 8 aylık bebek emzige alışmaz.
Ozlemaslan0207 Birdunyabircennetannesi ya beni Emzik gibi kullanıyor daa🙈 özellikle geceleri çok kalkıyor onun için bi alıştırabilir miyim diye düşündüm aslında diş çıkarma döneminde olduğu içindir belkide
Birdunyabircennetannesi Ozlemaslan0207 Bence şuan mantıklı değil canım eğer başlarsan bıraktırmak için ugrasacaksin bu seferde. Bu zamana kadar girmişsiniz emziksiz şuanda da devam edin derim. Biberon konusu da mantıklı değil ikisi de diş çıkarma zamanında dişlerin yapısını bozabiliyor. Ben bıraktırmak istiyorum hiç başlama derim sana tavsiyem. Suluk pipetli bardak bunlara alıştır yinne de siz bilirsiniz