Sebile KIZLAR sağlık ocağında verilen kan ilacını sabah 4 damla aç karna ver dedi hemşirede illa sabah olmak zorunda mı
Deletedmom277 Sebile ben öğle uykusundan kalktıktan son veriyorum. Yaklaşık 3-4 saat aç olmuş oluyor. Sabah çünkü emmeden asla güne başlamaz
Ftmsnny Sebile aç karnına olursa kolay sindirir o yüzden dir. Emdikten sonra verirseniz yada verir enzirirseniz emilim oranı düşüyor. Birde sağlık ocağının kan ilacını bizim doktorumuz tavsiye etmedi katkı maddelerinden dolayı
Nefesdunya Sebile kardeşim eğer alabiliyorsan eczaneden al onu verme bebeğine. İçindeki katkı maddesi zarar veriyor bebeklere. Ve zaten toplatılacakmış
Nisan2019 Sebile banada saglik ocagindan verdilee takipte olan doktorum kan damlasi kullanma dedi hic kullanmiyorum
Sebile Deletedmom277 bizimkide aynı öyle sabah emiyor o yüzden bazen unutuyorum açıkcası öğlen versem bir sorun olmaz o zaman demi
Sebile Nefesdunya peki hangisi almalıyım Nisan2019 ne işe yarıyor ki bu damla Ftmsnny doktor mu Önerdi canım
Ftmsnny Sebile evet doktor önerdi. Kan değerleri çok önemli bebeğin zihinsel ve fiziksel gelişimini etkiliyor. Doktorlar 4. Aydan itibaren genelde başlıyor. 9. Ayda tahlil ile değere bakıyor . 1-1,5 yaşına kadar kullanılabiliyor