Elifimm077 Aşırı şekilde ishalim var salgına yakalanmıştım 2 gün önce ateslendim ama şuan ishalim aşırı derecede çoğaldı bağırsaklarımdan su sesi geliyor sizce ne iyi gelir şuan zaten patates haşlıyorum. Hemen etki edecek birşey olsa çok iyi
Mustafalininannesi Elifimm077 Geçmiş olsun. Ben, bir tatlı kaşığı türk kahvesini limon suyuyla iyice karıştırıp bu karışımı da normal suyla iciyordum çok çabuk geciriyordu
Hill97 Elifimm077 leblebi bide nisastali bisey vardi ama hatrlayamadim suan muz lifli seyler yeme bol su ve tuzlu ayran ic canim
Kelebek24 Haşlanmış patates çok iyi geliyor birde muz ye oda iyi gelir demli çay da iyi gelir derlerdi eskiden öyle duymuştum çok geçmiş olsun insallah tez vakitte iyilesirsiniz ..
Mustafalininannesi Elifimm077 kötü denk gelmiş,bente patates ,demli çay vs. Hiçbiri etki etmiyordu bundan başka:)
Elifimm077 bhtsizbdvi bebeğim bizden birkacgun önce ishal olmuştu. Biz daha farklı geçirdik o yüzden bende pek emin olamadım. Ya bebeğimiz çok güçlü hafif atlattı ya da başka bir rahatsızlığı vardi
Ikizleriminannesi Elifimm077 geçmiş olsun malesef salgın var çocuklarınızı uzak tutun bizde de Çocuklar da vardi bize geçti 1 hafta kusma ishal ateş
Sarelinagis Elifimm077 Ayy bendede var kızım kafasını çarptığı için acile gitmiştik orda kaptım sanırım su gibi ishal gidiyor bugün beşinci günüm biraz biraz geçiyor sonra tekrar başa sarıyor benden eşime geçti mahvolduk resmen . Bide doktor hap verdi bana ilaç tedavisiz zor iyileşiyor