Senaoz21 Tarih koydum yarından itibaren diyetteym kıyafetlerim olmuyor artık bana moral verin 81 kiloyum boyum 1 60 insallah kilo verince buraya yazacağım benimle birlikte zayıflamak isteyen var mı yarın benimle birlikte baslayan birbirimize moral verelim
Findikzadem Senaoz21 bnde başlamak istiyorum ama sütüm direk azalıyor ama gerçekten sıkıntıya giriyorum ben 100 kiloya yaklastm 😔
Sumeyye54 Senaoz21 ah ah o dertten bende muzdaribim 80 kiloydum bi ara kararli bir sekilde diyet yapiyordum hemde hareket ile beraber ama oglum hastalaninca kaldi anca 5 kilo verebildim oda ödemdir zaten suan 76 kiloyum bi inip bi cikiyo tekrar baslasam cok guz3l olacak bu arada boyum 163😑
Bebegim_28 Senaoz21 ayy bende başlıyorum yarın. Bende tam 80 kiloyum. Sabah aç karnina sirkeli su ile başlayacam canım tavsiye ediyorum 😊😊
Deletedmom_123 Ben 165 boy 88 kilo bugün komşum beni tanımadı çok kilo almışsın dedi iyi oldu bana yoksa yemeye devam edecektim
Asil_ 1.70 boyunda 80 kiloyum diyet yapınca sütüm azalıyor ne yemeliyiz ki diyet yaparken süt azlalmasın🤷♀️
Deniz_4773 Asil_ bol su iç sağlıklı beslen bol yeşillik sütünüz tam tersi artar bile hamur işleri ve tatlı sizin bir işinize yaramaz onları çıkarın hayatınızdan
berkinannesi_ 175 boyum 83 kiloyum yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama hala gitmiyor bu kilolar 2 ay önce doğum yaptım
Senaoz21 Dilek_66 sabahları bi dilim ekmek yiyeceğim kilo vermeye engel olur mu korkuyorum sütüm kesilir die
Duygu26 Bende 69 kiloyum bende başlıyorum yarından itibaren hatta bir su bardağı suya iki adet ceviz ve tarçın koyun gecden sabahları aç karnına içmeyi deneyin in beş gün boyunca ben deniycem