Huriadaveannesi 20 günlük ve uyumuyor ne yapmalıyım gazı çıktı altı temizlendi kaka idrar neyse hepsini yaptı masaj da yaptım ama uyumuyor saatlerdir.
Hediye__ Huriadaveannesi ağlıyormu peki uyulmadığı zamanda gazi vardır çok yediği için şişlik oluyordur karninda ondanda uyumaz benim öyleydi
123asaf123 Aç olabılırmı acaba benım de bebegım ılk zamanlar öyleydi aç kalıyormuş oyuzden uyumuyormuş
defnemommm Canım bebekler ilk 40 gün gece ve gündüz ayıramadığı için bir uyku düzeni oluşturamazlar ama 40 günden sonra yavaş yavaş düzene biniyor gece daha uzun uyumaya başlıyorlar o yüzden biraz sabretmek lazım 🙏🏻
Pol34 123asaf123 ben de o zaman günde 1 kez ya da 2 kez mama verdim ek gıda döneminde mamayı bırakmıştım bir kaç ay sonra da gece mamasına hazırlamaya geçmiştim.
123asaf123 Pol34 benım oğlum 4 aylık ılk bır ay emzırdım nefersem sutum yeterlı degılmış oyüzden uyumuyormuş Mamaya başlayınca doydu uyuması da duzeldı
Huriadaveannesi Hediye__ gazını falan sürekli çıkartıyorum, gece 1 i buluyor uyuması sabahta 6 dan sonra falan kalkıyor