Banumutdefne Hanımlar merhabalar normalde istemezdim bir heves geldi benim pandemiden dolayı kınam düğünüm olmadı içimde ukte kaldı bari bebeğime yapayım istedim ☺️ sizler bebek için bindallı kiraladınız mı satın mı aldınız? Eşim illa satın alalım diyor güvenilir biryer bilen varsa yardımcı olabilir mi?🙏♥️ Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏
kubr_pak Banumutdefne Ben tiryakioğlu bindallı satıcısından almıştım, kadife bi takımdı bakmak isterseniz eğer 🤗
Banumutdefne kubr_pak tamam bende araştırmaya devam edeyim🙏🥰 teşekkür ederim ikramlık olarak neler yapmıştınız ☺️
kubr_pak Banumutdefne Biz dışarı da bi mekan da yaptık, organizasyon felan tutmuştum, ikramlıklar hep mekana aitti, pidesi meyvesi çerezi çayı içeceği felan, bir de yaş pasta yaptırmışlardı
Banumutdefne kubr_pak tamam hemen bakıyorum çok teşekkür ederim 🙏🌸 bebeğe kına yaktınız mı acaba bişey olur muo kafama takıldı şimdi 🤔
kubr_pak Banumutdefne Çok az parmak ucuyla değdirdik eline, hiç bir şey olmadı 1 saat kadar bekletip yıkadık zaten çok fazla eline geçmedi sadece hevesimizi alalım diye oda 🤗