QueenMommm 10,5 aylık kızım burnu akıyor ateşi var bugün hep vardı bacakları sıcak değil ama üst tarafı sıcak dişten olabilir mi ne yapayım çok halsiz mızmız yardımcı olun lütfen 🥺
Ucansupurge QueenMommm Diş ateşi 37,5u geçmez canim hasta olmuş yavrucak. Ilık duşa sok 38,5u geçince kilosuna göre calpol ver canım geçmiş olsun.
iki_tospik_annesiii QueenMommm Kuzum diş ateşi 38 üstü olmaz ılık suyla duş aldır calpol ver eger geçmesse acile götür lütfen 🙏 en korktuğun şey ateş 🥺 benim oglum ateş yüzünden havale menenjit geçirdi 🥺🥺
Busrasener43 QueenMommm ılık duş aldır canım ilaç vermişsin eğer hala yükselirse bı doktora götür diş ateşi bukadar yükselmez çünkü
Esoca38 QueenMommm benimkide geçenlerde böyle oldu 38.5 39 oldu kafası yanıyordu adeta. Diş patlatti üstten iki tane rahatladı biraz ama 3 4 gün gece gündüz çektik. Dolven vermiştim ben. Birde ateş düşürücü fitil verdi doktorumuz düşmezse verebilirsin diye onu vermiştim otle idare ettim bir kaç gün. Muhtemelen diş olabilir
minikMarquez QueenMommm sirkeli su iyi gelir alnına koyun olmadı acile götürün benimde bebeğim öyleydi dişten dolayı bir inip bir çıkıyor
QueenMommm minikMarquez acilde ne yaparlar canım sabahtan beri var ateşi 🥺 iyi gelecekse acile götüreyim
Birdunyabircennetannesi minikMarquez Sirkeli su kesinlikle iyi gelmiyor araştırın lütfen. Normal ılık suyla bez koymanız daha doğru
Busrasener43 minikMarquez delirdiniz galiba sirke ateşi dıştan söndürür ama iç ateşi devam ettirir lütfen kendinizde kullanmayın kimseyede önermeyin
Winnithepooh QueenMommm geçen hafta oğlum hasta oldu öksürük burun akıntısı ateş 38 Keri geçti calpol evde vardı ama açılmıştı önceden etkisi azalmış diye yeni aldık dolven calpol verdik 4 saatte bir eski ise şuruplar yeni alın ve ılık duş aldırdım öz pamuk suyla ıslatıp başına eklemlerinde sırayla koydum şükür geçti ama sizin çok artmış ateşi beklemeyin doktor gidin geçen sene böyle oldu gttik serum taktılar rahatladı uyudu hastanede bebeğim var ateş düşürücü şurup ölçüsü önemli bu arada az verirseniz de etkisi olmaz çok vermekte zararlı
Kaymaklibiskuvi QueenMommm 38 ateş dişi düşündürmez altında başka bi sebep olabilir doktora götürün kültür alınsın
Ummahan250820 QueenMommm çoraplarına limon sık giydir canım eklem yerlerine alnına ellerine ılık bez koy gerekirse duş aldır geçmiş olsun