KaptanMarvel Kızlar tatildeyiz bir elbise giyeceğim istesem straplez südyenle giyerim ama oldum olası rahat edemem südyenle .. Bebeğim 9 aylık ve emziriyorum giymesem dışarıda akma durumu olur mu?
Rabia3535 KaptanMarvel ben doğum yaptığım günden beri hiç sütyen takmıyorum rahat edemiyorum şalımla kapatıyorum zaten bişey gözükmüyor
Birdunyabircennetannesi KaptanMarvel Evet göğüs pedi koyabilirsiniz meme ucunuz da belli olabilir göğüs pedi en mantıklısı
Birdunyabircennetannesi KaptanMarvel Bence yine de ne olur ne olmaz diye birşey koymalısınız size tavsiyem yine de siz bilirsiniz
BalBademmmmmm KaptanMarvel Doğumdan itibaren 4 5 ay sütyen takmadım zaten hiç sevmem, göğüs pedi koyup çıktım ama kıştı kazakla falan belli olmadı, o şekilde bara bile gittik 😂
Dbe1506 Simayelisa günlük pedde işe yarıyor yuvarlak kesip yapıştırınca hem göğüs pedinden daha güzel yapışıyor kumaşa 😅 KaptanMarvel
Birdunyabircennetannesi KaptanMarvel Evet oda mantıklı ama o tiftikleniyor ya bir kez yapmıştım bende 😅
Dbe1506 KaptanMarvel Kıyafete yapılmıyor ya ben ondan sevmiyorum bidahakine ondan kullanın çok güzel rahat 😂😅