Eceedemiiir Bebeklerinizin alt dişleri çıktıktan ne zaman sonra üst dişleri çıktı bizim 1 ay olcak alt dişleri çıkalı şu 3 gündür uykularımız kısaldı eli sürekli ağzında ve huysuzuz ama öyle şişmiş bır damağımızda yok
Anneko Eceedemiiir 5 buçuk aylıkken alt dişler çıktı şuan 7 buçuk aylık 10 gün önce sol köpek dışını çıkardı anlam veremedim 2 gündür de eli hep ağzında ve salyasi akıyor diye kontrol ettim sağdaki köpek dişi bir anda şişmiş 2 gün önce hiçbir şey yoktu çok şaşırdım birde ön dişler gelmeden köpek dişi gelmesi çok garip geldi bana da doktorumuza sordum normal dedi ama çocuk bir tuhaf duruyor gülünce 🤣
yzrkaya Eceedemiiir 5 aylıktı alt dişlerini çıkardı 1.5 ay sonra üst köpek dişinin birini 3 hafta sonra diğer köpek dişini çıkardı. Şimdi de üst önler gelicek
Eceedemiiir yzrkaya Benim kızım da 3-4 gündür uyku düzenini bozdu huysuz mızmız oldu iyice üst dişleri mi yapıyor bilemedim
Birannisbirbebis Eceedemiiir benim oğlumda böyle altta iki tane var üstler kabarmamış ama çok huzursuz eli hep ağzında salya akıtıyor ne bulsa hınçla ısırıyor ağlıyor 🤦♀️
yzrkaya Eceedemiiir bizim de bu şekildeydi 1 haftadır. Beyazlaymış ¾ güne çıkar bizimki. Ama sizin 1 haftadan uzun sürebilir