Minime belmayigit ben cam rende yerine tupper mutfak incisi aldım meyve filesi aldım silikon,silikon kaşıklar ve kabı aldım,alıştırma bardağ,tabak,önlük,mama sandalyesi aldım
Burcuercinnn belmayigit Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊
Meryem25 Sandalye kaşık Philips ve wee baby aldım, ikea buhar pişirici e bebek de minik kavanoz nuk suluk oioi bölmeli tabak kaşık saklama kabı alıştırma bardağı ve önlük seramik bıçak bebiş için küçük tencere emzik temizleyici cam rende kullan at önlük ve bu çocuk aç kitabı haftaya 6.ayımız doluyo o zmn başlayacaz
belmayigit Meryem25 teşekkürler 😊mama sandalyesi olarak hangi marka aldınız kullanışlı mı? kitap nasıl çok duyuyorum görüyorum alınmalı mı?
Meryem25 Elegance yiyecek olarak mrsrlw ne sipariş verdiniz belmayigit canım sunny baby aldım güzel fiyatı da uygun kitap da bence güzel
Elegance Avent pişirici Avent gurme mama seti chicco mama sandalyesi ebebek emaye tencere tava cezvesi slikon kaşık ikea minik kavanoz yoğurt için bu çocuk aç acıkınca yer kitabı önlük rende file ve slikon emzik fuska su yiyeceklerimizi de vitmadan sipariş verdim
Elegance Meryem25 pirinç unu tarhana şehriye çorbası muhallebi bebek irmiği hurma ve keçiboynuzu pekmezi yulaf tam buğday unu ruyşem aklıma gelenler