Ahkbrky Arkadaşlar selam,Kışın kullanabileceğim makul fiyatlı,sıcak tutan uyku tulumu arayışındayım bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
motherthea Ahkbrky evin eğer soğuksa lc Waikiki 2.5 tog eğer sıcak ise 1.6 tog doğduğundan beri her sene alıyorum düzenli olarak
witcher motherthea Benim evim cok sıcak biz şort kısa kollu gezeriz annemler uyku tulumuna gerek yok evin cok sıcak diyor ama ben emin olamadım sizce almalımıyım ? Bir de alırsam kaç tane alayım uyku tulumunu kıyafetin üzerine mi giydiriyoruz?
MeteYmen_Annesi Lcw var ama çok pahalı ya bende ikizlerime alıcam 350 TL bitanesi valla bende araştırıyorum deli gibi
motherthea MeteYmen_Annesi kod ile 270 e aldım ben kodu girdim mağazaya teslimat dedim kargo da ödemeyim diye 350 den iyidir baska şansım yok benim de bi tek onunla rahat uyuyor sıcacık kalkıyor
motherthea witcher o zaman almayın ince bir pijama içine Atlet yeter bence bizim odamız ısınmıyor asla doğalgaz boşa yanıyor öyle diyim
Busrabsr MeteYmen_Annesi yok magazada gecmiyor ama uygulamadan barkotla okut magazada o sekilde cikiyor uygulamadada kodla getirtin
motherthea MeteYmen_Annesi her gün girin siteye ara ara kod veriyor bende yeni öğreniyorum artık mecburuz geçen sene 100 liraya aldığım şey 350 lira
Busrabsr MeteYmen_Annesi 350 100 tl indirim veriyor ya😊bende bu ay magazaya gidip hepsini begendiklerimi ekledim bu ay o sekilfe indirimli getirtcem yeni sezonlari
MeteYmen_Annesi Busrabsr aa nasıl 100 TL indirim veriyor valla iyice bilmez olmuşum ben direk mağazadan aldığım için uygulamadan nasıl yapıyoruz onu
Busrabsr MeteYmen_Annesi ay yazik vallaha vermeyin okdr para zaten oahali yeterince uygulamayi indirin lc wakkinin kayit olun size gunluk kuponlar geliyor anasayfasinda kodu kopyalayin o sekikde siparis olustirulen kodu yapistirip 350 250 dusuyor
MeteYmen_Annesi Busrabsr ay ne güzel ikizlerime alacağım bende çok açık yatıyorlar mecbur amıcam kış çok soğuk
Busrabsr MeteYmen_Annesi aynen benimkide aciyor bende alicam ins ama once mont sweatller fln aliyimda bu ay😆