Dilaraortacc Bebegim tam 1 haftalik ve her uyuduğunda zibini alti ıslanmış oluyor bezi de öyle sizdiracak bir bez değildi bugun hep böyle oluyor göbek bağı dusmedigi için önünü çok az katliyprum neden böyle oluyor
lalbg Dilaraortacc benim kızım var ama erkek yeğenimin bezini bağlarken pipisini aşağıya doğru yapıp öyle bağlıyodu ablam😊
OptimusPrime Dilaraortacc Demekki sızdırıyor. Sürekli bu durum oluyorsa bir bez degisikliği deneyebilirsiniz.
_YanakReisinAnnesii Dilaraortacc bizde sleepy de yaşadık bunu gözümün önünde bütün cisi bezin üstünden üzerine çıktı , bi bez değişikliği yapın deneyin bence
Dilaraortacc lalbg ya afedersin çişi gelince sertlesiyor bende korkuyorum ama bu dediğin sek bağladım suan bi de öyle deneyelim
atesvesu Dilaraortacc canım bebek sonucta ne kadar sertlesecek 🙃bende asagı dogru baglıyorum altını hıc sızdırmadı
Dilaraortacc atesvesu tamamdır artık öyle baglayayim ilk Defa anne olunca her şeyden korkuyor insan 🤭
atesvesu Dilaraortacc valla benimde ilk annelıgım ama cok cocuk buyuttum ondan herhalde soguk kanlı oldum 😂😂