mylittlepony Kızlar bebeğimin huyu suyu değişti ya ne zaman aç nezaman uykusu gelmiş anlayamıyorum aç diye emzireyim diyorum emmiyor süt veriyorum içmiyo uyutayım diyorum uyumuyo iyice mızmız oldu çözemiyorum ne güzel düzenimiz vardı 😏
elifiii mylittlepony kaç aylık ? 3. ve 4. aylarda ataklar oluyor. en uzunu 4. aydaki.. cok sey gelişim gösteriyorlar. her cocukta bu kadar belli olmuyor ya da kısa sürüyor. Sabredin düzelecektir.
Hsrtm mylittlepony anlattıklarınızın aynısını bizde yaşıyoruz oğlumun huyu suyu uykuları emmesi herseyi değişti sürekli ağlıyor bizimkide 3 ay 21 günlük
elifiii mylittlepony muhtemelen atak haftasındasınız, bol sarılın kucaklayın gülümseyin. evin odalarını gezdirin, dısarı cıkarın. bi de komsu vs varsa ona gidin iyi gelecektir.
mylittlepony Edizin_Annesi çok iyi olur ya 😍 17 mayıs doğum tarihi 22 mayıs doğması gereken tarih Kız bebek
Kundurubugda Edizin_Annesi bir de bana bakabilir misin ikizlerimle meme reddi yaşıyorum yine doğum tarihi 23 ocak doğması gereken 27 şubat kız ikisi de
Kzbnnzmkrm Edizin_Annesi ayy bizde sürekli bi mızmızız bırakıyorum hemen ağlıyo sürekli kucak istiyoruz yanında olmamı istiyor falan bizde mi atak haftasında olduğumuz için böyle yapiyo
MrvMrv95 Kzbnnzmkrm benim oğlum 1 aylık aynı şikayetler bizede de var kucakta uyumak istiyo bırakınca ağlıyo falan