23gdg Sezeryan oldum 4 ay önce kanamam çok oldu hala da regl dönemimde çok kanamam oluyor bitti diyorum iki gün sonra tekrar lekelenme oluyor sizin ne zaman düzene girdi nasıl geçiriyorsunuz?
Mustafam-elifim 23gdg ilk doğum sonrası kanamanın ne kadar sürdü bende sezeryan oldum çok gelmez sürmez diyorlardı 18gunluk hala geliyor ama az az ne zman kesilecek acaba
23gdg Mustafam-elifim 56 gün sürdü10gün sonra regl oldum o da10 gün sürdü şuan yine reglim ben tam bitti diyorum ara ara lekenlenme görüyorum.
Sema18 Mustafam-elifim benimde ilk doğumum sezaryan oldum 27 gün oldu hâlâ devam ediyor 40 ’ı bekliyorum umarım biter😏
Mustafam-elifim 23gdg ayy niye öyle oldu ki doktora bı sorsaydim acaba içinden dikislerimlw alakalı olabilirmi
Mustafam-elifim Sema18 ilk dogumum normal olmuştu bu kadar surmemisti valla sezeryan çok kötü bı doğum yontemiymis hayır adam akıllı da gelmiyor azar azar ins kırk çıkınca biter
23gdg Sema18 bende öyle düşünüyordum. 40 olunca biter kesin ama öyle olmadı kişiden kişiye farklılık gösteriyor.