Deleted0089 Kullanan yada kullanmamak isteye var mı.. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı Bi ürün filan aralar?
alinmavi Deleted0089 bondigo kullaniyorum cok guzel ama cok pahali 2. el alin bence 200 lira degmez yani annem almisti bize ben vermezdim o kadar etmez
alinmavi ikos58 uc aylikken alindi ama 6 aylikken ilgilenmeye basladi bacaklarini cikarip koyuyorum onune oynuyo
Eymen190218 A101 e Perşembe gelecekmiş ama 1 yaş üstü yazıyor katalogta bilmiyorum.oğlum 7 aylık tutunup kalkabiliyor ayakta duruyor o oynayabilir mi bilemiyorum kullananlar söylerse seviniriz
Deleted0089 Eymen190218 benim araştırmalarına göre ayaksız bile kullanılabiliyor us bebeklerin ilgisini cekiyormus
Deleted0089 Eymen190218 canım ben gidip baktım almak için çok ilgi çekici bisey yok ondan vazgeçtim bondigo marka 50 TL ye gördüm müzikli filan alırsam ondan alcam arasında 10 TL fark var
Deleted0089 Ayseglsarebrk canım aldın mı ben baktım çok ilgi çekici gelmedi 50 TL ye daha güzelini gördüm onu alicam sanırım 10 TL fark var arada sadece.. Sanki çok boş geldi
sarasmom Ben fisher price köpekçiğin aktivite masasını aldım armağan oyuncakçı dan 250 tl ye. 36 aya kadar oynuyormuş ve İngilizce eğitim veriyor üç seviyeli çok ışıklı ve müzikli o kadar güzel bir oyuncak ki bence başka bir oyuncağa gerek yok sayıları alfabeyi hayvanları ve bir sürü şeyi Türkçe ve İngilizce olarak öğretiyor hayvan seslerini çıkarıyor ve oynamaya teşvik ediyor. 120 dem fazla melodisi var içinde.
Eymen190218 Deleted0089 🙏 çok sağol tatlım bizide unutmamışsın.o zaman bondigo almak daha mantıklı evet 👍
Deleted0089 Eymen190218 aynen canım yani ses VS yok Bi bulak var üstünde çocuğun çok ilgisini cekicegini sanmıyorum bak diğeri bu Bi incele istersen https://www.hepsiburada.com/bondigo-bl2602-muzikli-aktivite-arkadasim-p-AILEBNDBL2602?magaza=Happycomtr