Ecusska 29 aylık bebeklerinizin alt ve üst dişleri kaç adet bizim 8 aşağıda 8 yukarıda olması gerektiği gibi değil mi sağlık ocağında hayır az dedi anlayamadım
MinnakAsel Ecusska 28 aylık 10 alt 10 üst dişleri var tamamladık biz sanırım doktor bize dişlerinin yaşıtlarına göre erken çıktığını söyledi buda kilosunu etkiliyor malesef
Marjinal_Anne2 Ecusska ay aklımda ki soru bu ay doktor kontrolümde soracağım mutlaka 29aylık olduk bizde
Pinky35 Ecusska bizimde 8 aşada var 8 yukarda en arkada olanlsr kaldı yani daha 4 tane 😃2 altta 2 yukarda
Bety oğlumun 4 alt 4 üst , 1 alt azı 2 üst azı dişi yeni çıkıyor yarım evet az ilk dişi 15 aylıkken çıktı bu aradq
Ecusska MinnakAsel Anlayamadım sizin erken demişler bana da geç dediler yani napabilirim ki ben bu soruna acaba pediatriye mi gitsem bir gene muayeneye
Pembebeyzmavi MinnakAsel benim kızım 24 aylık alt 10 üst 10 tüm dişleri tam ama uzun bir süredir böyle. Kilosula nasıl bir ilgisi varmış onu anlayamadım
Ecusska minderbob bizim baya az demek ki ama ilk dişinide geç çıkardı yani diş sonuçta ne yapabilirim ki acaba ben durduk yere moralimi bozdu
minderbob Ecusska yok geç değil 3 yaşa kadar tamamlanması lazım ki çoğu çıkmış bizimki erken çıkardı diş biraz da genetiği takip ediyor eşim ve ben erken çıkarmışız. Belki sizde de geç çıkaran vardır merak etmeyin illa ki çıkacak şimdiki dişlerle rahat konuşuyor mu yemek yiyebiliyor mu o önemli.
MinnakAsel Ecusska biz ilk disimizi 2.5 aylıkken çıkardık ve devamı geldi şuan 20 dişi oldu işte doktor erken çıkarıyor yasitlarina göre dedi bence siiznde yeterince dişleriniz varmış hiç dert etmeyin çıkarır çok yakın bir zamanda
Pembebeyzmavi MinnakAsel benim kızımda iştahsız ama dişlerin erken çıkmasıyla ilgili olduğunu ilk kez duydum çok şaşırdım.
MinnakAsel Pembebeyzmavi kuzum şu şekilde biz dış donemlerinde hep iştahsızlık yaşadığımız için yasitlarimizdan kilo olarak geriden geliyoruz doktor bana bu şekilde söylemişti yada yaşıtlarına göre boyu uzun ondan kilosu geride olabilir demişti
Ecusska minderbob aşırı konuşuyor canım kalabalık bir aileyiz kimin ney olduğunu isimlerini vs herşeyi günlük hayatta ne istediğini ne yaptığını gayet rahat anlatıyor yani konuşması ve yemek yemesi gayet iyi