la_leomer lceLady bı çoğu açıklamaya bakmadan başvuruyor basvuranda zengiller maaşı durumu olmayan yinebortada kaldı
3bebeli_ana lceLady saatlerdir başvuru yapmaya çalışıyoruz ama yok eğer haksızlık olur da evi olana çıkarsa hiç kimseye hakkım helal değil
Tuba11 3bebeli_ana Aynen öyle ya eşimde saatlerdir iş yerinde hem çalışıp hem sisteme girmeye çalışıyor. İnşallah evi olana değil de gerçekten ihtiyacı olana çıkar çünkü tek umudumuz şuan bunun çıkması 😔
Mutluluk01 3bebeli_ana bende saatlerdir uğraşıyorum 2 saat önce başvurdum ödeme için onay bekleniyor ne zaman onaylanır acaba Rabbim hayırla isteyen ihtiyacı olan herkese nasip etsin
3bebeli_ana Tuba11 ben de sabahın 6 şundan bu yana uğraşıyorum iki tane küçük cocukla denediyirum olmuyor . İnşallah bizim gibi ihtiyaç sahiplerine çıkar gerçekten ihtiyacı olana 3 4 evi olana değil rabbim hepimize nasip etsin inşallah
la_leomer Tuba11 canım ihtiyaç sahibine cikmicak bundan emin ol benim teyzem yazilmayi düşünüyor evi var üzerine deqil yazilcak 2 evim olsun diyor
Bebikimm O kadar acele etmeye gerek yok arkadaşlar ekime kadar zaman var ilk günden abanmaya gerek yok
sarmaliklahana Bebikimm evet 1.5 ay süresi var daha. Suan asırı togunşuk var 1 hafta sonra bomboş olur oralar 😬
Tuba11 3bebeli_ana Amin inşallah canım inşallah. Bir kızım var şuan hamileyim bide. Rabbim çocuklarımızın yüzüne baksın inşallah çıkar bize de 🙏
Tuba11 la_leomer hadi ya işte bu aç gözlülükten başka bişey değil. Bizlerde sürünelim kiralarda. Kirayı vercez diye kıt kanaat geçinelim. Rabbim evlatlarımızın yüzüne baksın inşallah olur bize de çıkar 🙏
3bebeli_ana Mutluluk01 kusura bakmayın şimdi gördüm giremiyorum 3 çocukla . Ben başvuru yaptım o gün içinde mesaj geldi eşim ertesi gün gidip yatırdı
3bebeli_ana Tuba11 eşimin iş yerinde evi olan kişi yazılmış adalete bak ihtiyaç sahiplerine çıkmıyor böyle şey
Tuba11 3bebeli_ana öyle ya. Başvuru yaptık biz, bana msj falan gelmedi para yatırılması için. Görümcemin evi var o başvuru yaptı hemen ertesi gün msj geldi gidip para yatırdı. Bilmiyorum nolcak halimiz böyle.
Alya-Sena Evi olana zaten basvuru kabul edilmiyor sanirim cunku kuzenm basvuru yapms babasinin 1 evi var beraber oturuyorlar mesaj gelmemis ona basvuru kabul olmamis