Svm Slm kizlar gece beslenmesin arada bebeqime sut veriyorum siz nasil yapiyosunuz ya kalkip isitip qelene kadar asiri huysuzlanip aqlio uykusu kacio termosa koysam ilitip olurmuki
Defne_123 Svm ben sütü kaynatıp içebileceği sıcaklığa getirip termosa koyuyorum gece uyandığında direk suyu biberona koyup mamasını çalkalayıp werıyorum gaznıda çıkardıktan sonra uykusu kaçmadan tekrar yatıyor
Farahzeynep Svm sütü taze vermeniz gerekiyor, soğukken bozulmaz ama ısıtıyorsanız bakteri üretebilir. Yengem hep ısıtıp verirdi geceleri hiç beklettiğini görmedim, süt hassas bir konu çünkü.
Svm Farahzeynep ewt bnde oyoe yapiorm uyumadan ama uykusunda uyanir uyanmaz istiyor qidip isitip qelesiye kadar aqlamaktan helak oluo
Defne_123 Farahzeynep vücudunda kırmızı noktalar wardı başta işçilik sandım gttim dr a krem werdi sür geçerse sıcaktadır ddi ama geçmedi haftaya tetkit fln yapacaklar o zaman tam belli olacak mamasınıda degştik 😢
Farahzeynep Defne_123 alerjik bebek çok zor, Tuğba var onun oğlu da alerjik her şeyi yediremiyor özel mama almış, onu yiyormuş bebek.