Sinem74 Kızlar bebeğim 4 aylık 2 gündür geceleri 1 kere emiyor sadece 10 gibi yatıyor akşam gece 3te emiyor sonra 7de kalkıyor gene emziriyorum sonra 83 kadar uykuya devam ederse edio etmezse güne başlıyoruz sizce gece uyandirmalimiyim emmek için
Deletedmom_68 Sinem74 şu düzen için çok şanslısınız önümüzdeki aydan itibaren uyku saati daha erkene geçebilir 19:30-20:00 gibi gece uykusuna geçebilir o zaman 23:00 gibi bir de gece kendi kalktığında emzirirsiniz
Sinoom Sinem74 bebeğim de 4 buçuk aylık gece 5-6 kalkar tam uyudum diyorum geri uyanıyorum sabahları en geç 7 buçuk uyanırız oda zor mesela bugün 05:44 geçe uyandık gündüz uykusu zaten yok 😂 gece uyandırmayın bunu önermiyorlar da uyku kalitesini bozarsınnz bebeğiniz doymazsa zateb emmek için uyanır 🌺
Sinem74 Deletedmom_68 aslında biraz inatçı bir oğlum var uyku saati 9 ama o direniyor aglio derken 10u buluyor 2-3aylikken 8de yatıyordu ama artık o saatleri istemiyor teşekkür ederim cevabınız için
Sinem74 Sinoom teşekkür ederim rabbim yardımcınz olsun benim oglum kolikti ilk zamanlar uyku ne bilmedim şimdi kendisi karar verio ne zaman uyanıp yatacagima beyfendi
Sinoom Sinem74 benim oğlum da öyle tamamen ona ayak uyduruyorum gece 4 buçukta uyandığı da oluyor 😂 iyi olsunlar da büyüdükçe düzelir uykusu diye düşünüyorum 🥳