Aysedgli1 bebeğim grip oldu nefes almakta zorluk çekiyor şuan tatil için Amasraya geldik dönmek mi gerekiyor ne yapacağımızı bilemedik lütfen bilgisi olan yazabilir mi.. 6 aylık ateş yok sadece öksürme ve burun akıntısı
Balkizlarim Aysedgli1 öksürük ilerlemeden doktora götürün bence daha sonra da pekmezi tereyağında erit ılık su katıp karıştırın verin düzenli bir şekilde çok bir şey diyemiyorum çünkü daha yeni ek gıda dönemine geçmiş 🌻
Eftelya-29 Balkizlarim merhaba ayaklara zeytinyağı sarımsak karışımı ayaklara sürmek oluyor mu 6 aylık bebeklere bilginiz var mı benimkinde de alerjik burun tıkanıklığı ve hafif öksürük var 1 haftadır doktor alerjik dedi acaba karışımı yapsammi
Aysedgli1 Eftelya-29 5 gün sonra tam 6 aylık olacak tam ek gıdaya geçtik denemez ama doktor kontrolümz haftayaydı o bize ek gida listesi verecekti biz hafif tadim yaptık ama pekmez de sıkıntı olur mu 😣
Balkizlarim Eftelya-29 oluyor ama kürünü dikkatli yapın derim çünkü vakaları var vebal altında olmak istemem olur dedim ama öksürük varsa da ihmal etmeyin doktor görsün geçmiş olsun ✨💐