Brrazumra2022222 Bebegım 1 bucuk aylık cok sıttetlı gaz sancısı cekıyor almadıgım gaz damlası kalmadı faydasını görmedim uyuyamıyorum gazdan ıkınıyor aglıyor bu durumu yaşayıp atlatan oldumu nasıl atladınız yardım edermısını,z
Betul-08 Brrazumra2022222 1-Kendini ayağını her zaman sıcak tut 2-Bebeğinin karnına ayaklarının altına uyurken sıcak su torbası veya havlu ısıtıp koy ama dikkat et çok sıcak olmasın ılık olsa yeter 3- kendin humana markasının kimyonlu rezemen çayını günde 2 defa iç 4bebeğinin her alt açmasında yağ ili bebeğinin karnına mutlaka masaj yap gazı olmasa bile yap 5- sap simplex gaz ilacı kullanıyorum bende baya işe yaradı 6- bebeğini emzirdikteh sonra en az 20 dk omuzunda tut sırtına vur gazı çıksa bile bitmiyor vurmaya devam et 7- her akşam saat 6 buçuk gibi bebeğini uyutmadan duş aldır duştada karnını ovala duş aldırmadan uyutma Ben böyle biraz azalttım canım benim bebeğim ilk zamanlar sürekli ağlıyordu uyumuyordu ayaklarını karnına çekip kıpkırmızı olurdu öyle ağlardı ki bişey oldu sanıyordum kaç kere doktora gittim hepsi gaz dedi ben çok araştırdım ve bunlar bende işe yaradı işi yaramıyor diye sakın bırakma bu rutini devam etşuan bebeğim 2 aylık bu arada
Feyzosumunannesi Brrazumra2022222 neler denedım hc bsey fayda etmedı 3 ay olana kadar bebegım her sabah ıkınarak uyandı sab simlelx ve biogaia kullandım 4 aylık olduk bugun 1 aydır hc bsey kullanmıyoruz düzene girdi cok şükür
Yenimami Brrazumra2022222 1 ay 20 günlük oğlum aynı sorun var neler nelerrrr kullandık. En çok işe yarayan sump simplex gaz damlasi,biogaia damla ve hamakta sallamak. Bunlar çok işe yaradı bende 3 ay olsun diye dört gözle bekliyorum
Brrazumra2022222 Betul-08 cok tesekkur ederim deneyeyecegım rezene cayı sureklı ıcıyorum her yemege kımyon koyuyorum ama olmuyor kızarıyor ıkınmaktan aglayıp duruyor uykuları hep bolunuyor uyuyamıyor bıle bu arada Allah bagıslasın uzun omru olsun bebeşin
Brrazumra2022222 ,biogaia damla bende kullandım faydasını gormedım malesf kızarıyor ayaklarını karnına cekıp uyuyamyr umarım sızde atlatırsınız
Betul-08 Brrazumra2022222 amiiin hepimizin bebeğini inşallah canım çok zor günler geçirdim bunları deneye deneye buldum bence dene inşallah senin bebeşinde rahatlar