Busrahhhhhh Selam hanımlar 2 yaş bebeklerinize gün içinde neler yediryosunuz bizimki hiç kilo almamis hep 10 kilo ebe kilo kaybı var dedi çorba pilav patates köfte öyle genel şeyleri yiyo ama kilo aldıran farklı bı tarifleriniz varsa paylasirmisiniz
Taze_annecik Busrahhhhhh Ara öğün veriyor musunuz? 3 ana 2 ana öğün olarak beslemeye çalışın. Protein ağırlıklı et tavuk balık yumurta peynir yoğurt hem gelişimi için de iyi olur. Kuruyemiş vermeye çalışın gün içinde bal pekmez mutlaka hergün verin
livanurvealpinannesi61 Busrahhhhhh 19 aylık ve 3 yaş yemek seçmek yok bizde ne pişerse o yenir nohut bezelye pırasa mantar biber dolması haşlama mantı çorba VS
Busrahhhhhh Taze_annecik yani elimden geldiği kadar vermeye çalışıyorum memeyi bıraktık bir hafta oldu ya ta tavuk hariz onları yiyo ama iyice öğünleri sklastimak.lazim
Taze_annecik Busrahhhhhh sürekli birşeyler şunun ve arayı çok uzatmayın. Benim kızım da çok kaka yapar ve çok harketli o yüzden sık sık birşeyler vermeye çalışıyorum.
livanurvealpinannesi61 Busrahhhhhh kızım bazen yemicem diyor bende tm sen bilirsin diyorum seçenek sunsam sadece aynı şeyi yer pilav olsun başka bişey yemez mesela