Annelikseruveni Merhaba sevgili anneler. Artık gerçekten dayanamadığım için buraya yazıyorum.18 aylık bebeğim yaklaşık 2 haftadır gece yarisi uyanıp uyumuyor bezdim resmen. önerisi olan veya aynı durumu yaşayan var mı ne olur bana bi yol gösterin
Gulsenturkseroglu Annelikseruveni benim kizimda 14 aylik bi kac gundur geceleri bazen ciglik atarak bazen de aglayarak uyaniyo karni da tok oluyo anlamadim niye oyle yapiyo ayagimda sallayinca uyuyo geri cok sukur karni mi agriyo acaba
Rosa0105 Annelikseruveni 15 aylığız aynı durumdayım gece 4ten beri ayaktayız yeni uyudu ve bu son 1 haftadır böyle
Annelikseruveni Gulsenturkseroglu karnını doyuruyorum burnunu açıyorum altını temizliyorum rahatça uyusun diye ama yok fayda etmiyor 😢
Havvanurum-Zeynepsuyum 16 aylık kızım da öyle gece sürekli uyanıyor geri uykuya geçemiyor salliyorum öle uyuyor geri ve bazen uzun sürüyor . Bırakıyorum tekrar uyanıyor falan. Kısır döngüye dönüştü resmen her gece aynı .
Gulsenturkseroglu Havvanurum-Zeynepsuyum benim kizim da oyle ne zaman biticek bu uyku problemi hic bilmiyorum