gulaytemel Merhaba herkese. Kızım 5 aylık kilosu boyu herşey gayet iyi. Ama bazen sanki sütüm yetmiyor gibi geliyor bana. Bunun için ek gıdaya erken başlayan oldu mu herhangi bi sıkıntı ile karşılayan var mı
Deletedmom_68 gulaytemel sütünüz yetmiyorsa mamaya başlamanız gerekir onun da kararını doktor vermeli, çünkü şu an başlayacağınız ek gıda adı üstünde ek gıda kilo aldırıp doyuran öğün olmayacak
Caansell gulaytemel bize doktorumuz 5.ayını doldurup 6.aydan gün almaya başladığında tadimlara başlayabiliriz dedi. Ama tabi en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapar. Bir doktorunuza danışın bence 😊
Yerimseniben3404 Bebeğim emmeyi ve biberonu red ettiği için Dr 5.5 ta geçmemizi söyledi alışmaya çalışıyor şimdilik
Deletedmom_33 gulaytemel Ben mama veriyordum. Doktorum 6 dedi ama 5 de başladım. Kaşık reddi, ağız sıkma, kafa çevirme derken şu an 7 ay 8 günlük 2 haftadır ağzını açarak yemeye başladı günde 4
Kuzeymomss gulaytemel bebeğim şuan 4.5 aylık. Doğduğundan beri anne sütü alıyor. Ama doktorunu 5.ayda geçeriz dedi 2 haftamız kaldı