kimelek12 İyi geceler kızlar göğüsü küçük olan annelrimiz varmı eğer varsa büyütmek için bir yöntem denedinizmi iki çocuk olmasına rağmen hala küçük iyice canım sıkılıyor giydiğim kıyafet yakışmıyor 😢😔
Deletedmom_23 kimelek12 Yapma bacımsu. Kıymetini bil küçük göğüsün. Büyük göğüs resmen yük Ben 2. bebeden sonra küçülttüreceğim
Bendeinsanim kimelek12 kuzum onlar estetiksiz büyümüyor ya maalesef çok squatlar çok egzersizler denedim hiç büyümedi hala öyle duruyor o sosyal medyada gördüklerine de inanma onlar doğal değil Hepsi estetik silikon
Arasbeyinannesi kimelek12 bebek yapabilirsiniz 😂😂 şala bi yana doğumdan sonra büyüyor malesef küçük en güzeli
yagmursen kimelek12 benim çok çok kücük değil ama nedense geçen ay baya büyüdü. Hamile değilim bir şey kullanmadım kilo almadım spor yapmadım emzirmeyi de bırakalı baya oldu… bilmiyorum neden🤭
kimelek12 Deletedmom_23 ay vall ne gitsem yakışmıo içine ince eşarp koyuyom kıyafet tam otursun die 😅😂 o hale geldim yani
Kahvegerek kimelek12 şerbetçiotu diye bişi vardı yıllar önce bakmıştım ama uygulama şansım olmadı yorumları gayet iyiydi. İnternetten de bi krem almıştım onu da düzenli kullanmak gerekiyormuş bende de düzen 0 olunca öyle bi avuç duruyorlar sihirli sütyen kullanıp kendimi avutuyorum 😂
Deletedmom_23 kimelek12 Valla ben hiç sevmiyorum 😑 95 beden tek bit tanesi bebek kafası kadar taşı taşıyabilirsen
Tiredwoman kimelek12 bu dertten bende muzdaribim yok ya bildiğin düm düz tahta gibi bende çok kafama takıyorum eşimde bazen dalga geçiyor iyice kayboldu bunlar diye ama gerçekten de öyle ben bi çaresini bulamadım tek yolu estetik gibi görünüyor ama onuda ben yaptıramam 🤷🏼♀️ Kader
Bendeinsanim kimelek12 Aynen canım bir tek sen değilsin ya birçok kadının derdi bu göğüs küçük boş ver be takma kafana şöyle düşün elbise giyince abartılı durmuyor ince duruyor😀😀🥰🥰
kimelek12 Arasbeyinannesi evet ya 16 aylık oğlum kızımdada büyümedi oğlumdada iki çoccuk doğur büyür dediler noldu büyümedi aynı😂😅