Ervakusuuum Merhabalar kanguru almayı düşünüyorumda etrafımda bazı kişiler gereksiz diyor 4 5 aylıkken kilolu oluyor bebek ve taşıması zor olur diyorlar sizin kanguru hakkında fikriniz nedir kullandınızmı önerdiğiniz bir kanguru varmıı
gizem19_ Ervakusuuum benim bebeğim 4 aylık yenidoğan uyumlu kangurumuz var Borooshbaby ergonomik kanguru kesinlikle almanızı tavsiye ederim
ranaeylul Ervakusuuum neko switch baby kanguru kıllanıyorum biraz yüksek fiyatlı ama ben ikinci el aldım sıfır ayarında bir uygulamadan bebeğim 6 aylık ve çok rahat ediyorum bence büyük kolaylık tabi uzun sürelerde taşıyınca ister istemez ağrıtıyor insanın belini ama kucaktada taşısan uzun süre o da ağrıtır sonuç olarak
HEY03D Ervakusuuum ben de çok istiyordum ama 5 aylıkken 12 kilo olan bebeğim ve bel fıtığından fizik tedaviye başlayan annesi ve babası ♥️ 😅
M16 Mevsiminde önemi oluyor kışa denk gelince koyamıyorsunuz yazında çok küçük veya büyükse bebek yine kullanamıyorsunuz memnun olan vardır ama ben o kadar para verdim hiç kullanamadım içerde duruyor
Ervakusuuum gizem19_ şuan bende ona bakıyordum alıcam bende kızım daha bir aylık kullanabilirmiyim nasıl gercekten memnunmusunuz
Zeynebim35 gizem19_ ben de o markadan aldım kızım 3 aylık ama asla koyamiyorum içine yüzü dışa dönük olmak istiyo surekli omuriliği için de bu duruş sakıncalı nasıl alistirabilirim öneriniz var mı
M16 Ervakusuuum şimdi şu şekilde oldu Mayıs ayında doğdu sling almadım direkt kanguru aldım zaten kanguruya 5 ay koyamıyorsunuz şuan kızım 4 aylık 5.aydada hava soğuyacak koyamayacım e yaz gelene kadarda kızım yaşını dolduracak koyamıycam benm bu şekilde denk geldi ama kullanabilende var.ben Pierre carden aldım 777 tlye acıyorum paraya başka işime yaramadı 😬
gizem19_ Zeynebim35 benim oğlum da istemiyordu ama içine koyar koymaz yavaş yavaş dans ettim sallandım direk dışarı çıkardım sonunda ben kazandım alıştı 🙂
Zeynebim35 gizem19_ inşallah bizim kız da alışır ben kanguruyu kendime baglarken ağlamaya basliyo çok ustelemiyorum bende birde dans edelim ☺️☺️
Nargiza97 Ervakusuuum Eggbaby aldığım kanguru, yenidoğan aparatı ile almıştım 2.5 aylıkken kullanmaya başladım ama çok değil Max 10 kere şimdi 4 aylık kızım uzak yerlere gitmiyorum ekmek için fırına, markete vs gidiyorum bebeğim yorulmasın diye, memnunum ben
ssari1903 Ervakusuuum bende 8 buçuk aylık oğlum kullanıyorum çok memnunum elim ayağım resmen. Markete falan hep onla gidiyorum. Kucakta taşıması daha zor oluyor. Solomom baby hem bebeğin kasıklarına baskı yapmıyor oturur pozisyonda oluyor hem belden destekli. Çok memnunım tavsiye ederim
Btl711 Ervakusuuum fazla ucret vermek istemedim elele markasinin kangurusunu aldim bebegim kilolu degil asiri ama o halde bile omuz agr oluyordu .Bel destekli olanini aldim .Suan 8 aylik olduk cok kullanmam artık diye dusunuyorum .
Minikliya Ervakusuuum babybroosh kesinlikle öneririm fiyatı biraz fazla ama koy çantaya gez tak çıkar ,😂