incimbb Hamilelikte bacak ve belimde çatlaklar vardı sezeryan doğum oldum 3 ay önce ve karnımda çok büyük çizgiler oldu kırmızı pembe kocaman renkler iğrenç gözüküyor çok üzülüyorum aynaya bakamıyorum önerisi olan varmı krem yağ vs 😢😢😢
mysa2 incimbb canım bende yok ama arkadasımda baya bardı karnı resmen haritaydı ve 4 sene oldu doğum yapalı ne kullandıysa geçmedi sadece beyazlıyır o kadar ama belki tensel farklılık da olabilir . Birde belki işlemle azalır ha da geçebilir dilan Polat nez Demir vs vs gibi
Gizemcbc incimbb merhaba ben hamilelikte bio oil çatlak yağı kullandım ve hiç çatlamam olmadı . Sonradan oluşan çatlakları geçiriyor mu bilmiyorum ama baya iyi bir yağ
incimbb mysa2 zaten kilo alıp veriyorum beyaz tenliyiz genetik selülit çatlak problemleri evlenmeden öncede oluyoedu ama doğumdan sonra okadar kötü olduki
incimbb Birkucukeylulmeselesi inşallah gerçekten kıpkırmızı belimde karnımda kocaman utanıyorum artık
mysa2 incimbb bende beyaz tenliyim 2 doğum yaptım hiç çatladıgım olmadı bişey de yapmadım mesela ama şey iyi gelebilir belki kantoron yağı felan sürüyorlar o da hafifletebilir
Birkucukeylulmeselesi incimbb üzülme ben de 15 günlük anneyim ilk kızımda ki korkular şuanda var göbeğim özel bölgem resmen siyah kızımda bir banyoda elimi sertçe kese yapar gibi sürdüm bi baktım döküldü tenim açıldı bunda da korkuyorum geçmez siyah kalır diye ama sonra kızımda geöti diyorum bakalım inşaAllah geçer yine kırmızı çatlakta var fazla değil ama ilkinden olanlar da beyazdı yine beyaz kaldı yeni oluşanlar kırmızı henüz
incimbb mysa2 genetik sanırım bebeğimden geriye kaldığı için çok takmamaya çalışıyorum eşimde problem yapmıyor hiç ama ben aynaya bile bakamiyorum
ozlemmm Ne kullanırsanız kullanın geçmez. Zamanla beyazlayacak o kadar. İşlemle düzelir ancak. Emzirme dönemim bitince gitmeyi düşünüyorum, umarım kalıcıdır. Deneyip göreceğim
incimbb Gizemcbc okadar buyukki karnımdaki ve belimdekiler bacaklarımdada var ama ince karnım ve belim çok kötü
Esmanurr54 incimbb canım benimde öyle bende aynaya bakamıyorum karnımdaki ve belimdeki çatlaklar her yeri sardı İnan bikini bölgem bile çatlamış ve daha 24 yaşındayım çok kötü hissediyorum😔