T_u_b_a1234566 Selam güzel anneler oğlum 3 yaşında bugün odasını ayırdim ama kendimi huzursuz hisseediyuem uyuyamıyorum nasıl olacak bu durum
Bircaykoyicelim T_u_b_a1234566 Neden kendinizi huzursuz hissediyor sunuz.? 😊 Ne güzel odasında uyuyor. Benim bebeğim doğduğundan itibaren kendi odasında uyur 😅😊
Merveee_94 T_u_b_a1234566 ay benimde kızım 15 aylık odasını ayırmayı düşünüyorum artık ondan değil kendimden korkuyorum uyur kalırda onu duymazsam düşerse diye 😭
ezgicomert T_u_b_a1234566 iki gün öncede ben ayırdım, ilk gece benim için zordu sürekli bi kalkıp baktım tam uyuyamadım yani ama dün daha rahattım çünkü ağladığı anne dediği her zaman duyuyor olduğumu gördüm, sizde bikaç güne alışırsınız🌸
T_u_b_a1234566 Merveee_94 bende öyle canım valla bide sürekli uyanan bi çocuk bakalım ilk gün nasıl olacak
Hilal_-19 Merveee_94 korkmayın duyarsınz ben 5 aylıkkrn aydırdım 11 aylık olucak kamerası var yanımda ekranı duruyor bide tam yanımdaki oda da yatıyor en ufak bi mızıkdama da hemen yanındayım
Merveee_94 Hilal_-19 bizde de kamera var odası hemen dibimde ayırsam rahat edicem ama kendime güvenemiyorum nu hafta ayırcam ay sonu ayırcam diye diye kış geldi 😂
Hilal_-19 Merveee_94 ben odasına alıssın diye ilk baslarda gündüz odasında yatırdım sonra ayırdım ilk 1 hafta zor oluyor sonra alısıyorsunz 😂
T_u_b_a1234566 ezgicomert inşallah canım benimde öyle doğru düzgün uyumadım uyanacak duymayacam diye yada yanıma gelmeyecek diye
Merveee_94 Hilal_-19 geceleri uyandın mı peki alışma sürecinde kendi mi gidip uyuyor yatağında sallayıpta falan mı yatırıyorsunuz
Hilal_-19 Merveee_94 11 aylık olucak yeni uykusu geldiği zaman gidiyoruz yatagına beraber yatıp uyuyoruz bide tırtılı var ona sarılıyor genelde öpe öpe uyutuyorum bazen poposuna pat pat uyuynca cıkıyorum uyanma sıklıgı değişiyor bazen 1 kere uyanıyor bazen 10 kere 😂
Merveee_94 Hilal_-19 benim kızımda kendi gidiyor beşiğine uyumaya gittiğimizi söylediğim zaman anlıyor yatırıyorum hiç sallamadan sesimi çıkarmadan iki dk falan yanında durup sonra odadan çıkıyorum geceleri de hiç uyanmaz oda değişikliği olursa düzeni de bozulur diye korkuyorum