Merveayazz İyi akşamlar arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Oğluma kan tahlili yaptırmak istiyorum rutin şeylere baktırmak için acaba sağlık ocağı çocuklardan kan alıyor mu 3 yaşında oğlum
adasaripapatya Merveayazz Alıyor evet ama hastaneye yetişebilmesi için en geç 10 a kadar alınması gerekiyor bizim burada bu şekilde sabah erkenden gidip kan veriyoruz
Bebegimveben22 Merveayazz sağlık ocağı tüm hepsine bakmıyor, vitaminlerle bakmıyor mesela bunun için hastaneye gitmeniz gerekiyor, diğer tahlillere bakarlar, sabah 10a Kadar kan alımı oluyor, laboratuvara gönderdikleri için bilginiz olsun
MySunny Merveayazz demire felan bakıyorlar ama b12 d vit gibi şeylere bakmıyorlar.Ve birde orda alınan kanlar hemen orda bakılmıyor,başka bir merkeze gidiyor kankar.yani bekliyor bir müddet tavsiye etmem
Merveayazz Bebegimveben22 ben vitaminlerine baktırmak için kan vercem zaten o zaman boş yere gitmeye gerek yok hastaneye gitmemiz lazım
Katun Merveayazz alıyorlar tabi normal tam kan sayımı vitamin değerlerine bakmıyorlar ama hastane bkıyor ona