Babyygtcn Kızlar bebeğim 11 günlük ve dil bağı var mememi kavrayamıyor ememiyor doktor kesmeye gerek yok demişti ama bu meme reddinen önceydi bebeğinde dil bağı olanlar nasıl yaptınız kestirme işlemi ve sonrasında ki süreç nasıl
Deletedmom_68 Babyygtcn makasla çıt diye kesip spanç basıyor 5 dk sonra emziriyorsun. daha sinir dokuları oluşmadığından ağrı acı hissetmiyor
ebozbey Babyygtcn saniyelik bir kesim islemk doktor odasında yaptı bunu hiç aglamadi bile sadece tuttuğumuz için sıkıldı ağladı asla acı hissetmedi normal yemesine devam etti hiç bişi olmadi tırnak keser gibiydi. Bizimkide 40 ında kesmislerdi
Burcingultekin Babyygtcn benim bebeğimde de dil bağı var ne yazıkki mememi tutamadı biberon kullanıyoruz. Bizimkini de doktor kesmeye gerek yok dedi. Şuan beş aylık olmasına bir hafta var çok gelişme yok hala dili tutuyor bağ ama eskisi kadar çatallı değil. Ne yazıkki dil bağı olup meme tutturmak çok çok zor
Mrysmg Babyygtcn benimkide 3 aylık bu ay sonu kestiricem emmesinde sorun yok ama ileride konuşmada pürüz olabiliyormuş
Agaclargibi Canım oğlumda da dilbağı vardı doğduğu gün fark edildi ve besinci gün kestirdik hiçbirşey hissetmedi ağlamadı bile on dk sonra emzirdim asla korkulcka bisi değil müsterih ol bebek anlamıyor bile ama sakın geciktrme
Agaclargibi Babyygtcn canım benim ilk çocuk 5.gün kesildi o ana kadar emme sorunu yok gibi geliyordu bana ama kesildikten sonra anladım ki ememiyormuş daha ilk meme verdiğimde farkı anladım çok şükür hiç sorun yaşamadık başka
Deletedmom_68 Babyygtcn çocuk cerrahisinde kestirdim ben, kendi muayenehanesinde sadece muayene ücreti ödedim 850₺ işlemden ayrıyetten ücret almadı
Babyygtcn Burcingultekin malesef canım bende He seferinde memeyi vermek için uğraşıyorum günde alırsa en fazla 2 kere zorla alıyo ondada iki çekip uyuyo zaten
Agaclargibi Babyygtcn uyuyordu yapılırken eve geldik emzirdim hemen aldı yani yarım saat falan var arada kesimle eve gelmemizin