Rcn81hn Rky3 üçüz annesi olmak nasıl bir sey? Ben bir bebekle zor başederken siz 3 bebekle nasıl yapıyorsunuz gerçekten helal olsun saygı duyuyorum. Kaç aylık bebekleriniz? Cinsiyetleri ne? Şimdi zorlanıyor olsanız da ileride çok güzel olur sizin için:)
Elisa34 Rky3 maşallah Allah kolaylıklar versin bende Bi tanede pertim çıktı ama büyüyünce cok guzel birbirlerine arkadaş olacaklar 🥰
Selinacr Rky3 benim ikizlerle uykusuzluk yorgunluk yetişememe ağlama seansları geçiriyoruz her gün… asla kolay değil Allah size de kolaylık versin. Yardım edeniniz var mı ? Bi dışarı nasıl çıkıyorsunuz , nasıl uyutuyorsunuz
Rky3 Rcn81hn gerçekten çok farklı bir deneyim 9 aylık olacaklar birkaç güne kadar iki kız bir erkek 😊zorlandığım çıkmaza girdiğim zamanlar olsada severek büyütüyorum Allahım verdiyse vardır bir bildiği çok şükür tek başına olsamda öyle çok ciddi sorunlar yaşamıyorum inşallah yaşamam da ☺️
Rky3 Elisa34 evet şu an bile birbirlerinin çok farkındalar emzik savaşları birbirinden görerek bişeyler yapmaları başladı
MinnakvLiva Allah kolaylık versin canım bize anlat biraz nasıl birşey üçüz annesi olmak maddi manevi çok merak ediyorum
Rky3 MinnakvLiva maddi olarak elbette anne sütünü çok erken bıraktılar maması bezi epey masraflı oluyor ama onların canı sağolsun manevi olarak da eşim yanımda olsa bu durumu daha iyi yönetebilirim onun kuzey Irak’ta oluşu beni ruhen daha çok yoruyor
dnzderin Allah kolaylıklar versin. Hayran kaldım size. Rabbim hiç zor gün göstermesin 🤗🤗 Her işiniz kolay gitsin inşAllah. Sağlıkla büyütün. Benim ilk ve tek bebeğim kolikti yeni düzeldi 5 aylık. Gözüm öyle bir korktuki daha kardeş falan düşünmüyorum 😀
Ikizannesi45 Vala benim ikizlerim var ama size büyük yardım etsin Allah ikizlerden sonra ya ucuz olsaydı ben ne yapardm diye teselli ediyorum kendimi çoğu zaman ikiz bile zorken sizi dusunemiyorum bile Allah yardımcınız olsun 🤗