Ombur Kızlar 5 ay 2 günlük ikiz bebeklerim var birinin adı sol gözü sürekli yaş geliyor ve yeşil sarı karışık çapak yapıyor acaba neden kaynaklı ve nasıl geçer
Begsah Ombur göz hemsiresiyim ve sık sık kaynamis ılık su ile pamukla silin 2 3 gün icinde azalma olmazsa doktora goturun muhtemelen tobrased damla onerecek benim bebegimde de oldu aynen boyle yaptim ve en son damla kullandim
Ruveydaa98 Ombur ilk doğduğundan beri var oğlumun gözlerinde göz yaşı kanalı tıkanıklığı var o yüzden sürekli çapak ve göz yaşı akıyor. İnternette bunun için göz masajı var onu deneyin ve sürekli pamukla temizleyin. Doktorum netira göz damlası verdi çapaklanması geçti ama tıkanıklığı 1 yaşına kadar sürersi var dedi
Eceedemiiir Ombur bizim doğduğunda göz yaşı kanalı tıkalı olarak doğdu her gün masaj yaptım günde 3-4 defa 10-15 kere gazlı bezle fizyolojik su ile sildim göz damlası bı ise yaramadı 3.5 aylıkken kendiliginden geçti geçmiş olsun göz doktoruna götürün isterseniz geçmezse
Htc4504 Emziriyorsanız memenin ucu değdiğindede oluyor, benim oğlumda 4 aylık iki üç defa oldu ben kaynamış su pamukla sildim her seferinde geçti çok şükür sizede geçmiş olsun
Ozzzi Begsah Begsah Begsah merhaba 16 aylık bebeğime damlayı yapamıyorum o kadar sıkı kapatıyor ki zorla bile açmıyor bir öneriniz olurmu?
Begsah Ozzzi alt göz kapağını cekip göz pınarına damlatin yukardan bi oyuncak gosterip dikkatini çekin