Morningstar 4 ay 11 günlük bebeğim var damla ya başladı başlayalı geceleri uyumaz oldu çığlıkla kalkar oldu 4. Ay atağı yeni bitmişti zaten biz bir hafta kadar yaşamıştik sonra normale dönmüştük demiri başladım böyle oldu bunu yaşayan var mı?
boncukannesi123 Morningstar neler yaşadık o damladan kabızlık uykusuzluk huzursuzluk ben kesmiştim vermedim
Uygurelif Morningstar kakada kan yaptı alerji yaptı direk kestik. Ben kan ilacı kullanmadım bi daha. herseyini bitkisel aldım değerleri güzel
Morningstar Fulyaaa1 evet şimdilik onu kullanıyorum ama özel bir damla alicam ama hangisini alsam bilemedim
Fulyaaa1 Morningstar yaşadıklarınız cok normal o ilaçla sürekli böyle şikayetler var. Bir an önce alın biz ocean microfer kullanıyoruz
Morningstar Fulyaaa1 bende onu almayı düşünüyordum teşekkür ederim vallahi bu ne ya güzelim çocuğum ne hale geldi yarın ilk iş onu alicam sizin bebeğinize o marka bir etki yapmadi değil mi?
Morningstar Fulyaaa1 şimdi gidip o şeyi çöpe atıyorum ya hayır iyisini alana kadar verim dedim bir günde böyle yaptı çocuğu madem böyle şikayet alıyor neden o veriliyor saçmalık ya
Morningstar boncukannesi123 😢 benimde gül gibi oğlum 6 gündür nasıl huzursuz nasıl mutsuz bı bbebek oldu
Mervehifa Benim oğlum da 5 aylık ocean microfer kullanıyorum geçen ay sağlık ocağının Demir ilacını kullanıyodum rezalet sakın kullanmayın benim oğlum da tadına bayılıyo oceanın
Morningstar Mervehifa Teşekkür ederim ocean microfer damlayı eczaneden mi aldınız yoksa internetten mi ?
Fulyaaa1 Morningstar d vitamini de önerilmiyor verdikleri ikisi dr çöp yani. D vitamini de ocean kullanıyoruz
Morningstar Mervehifa bende onun için sordum güvenilir bı yer var mı diye bende yarın eczaneden alırım