cinarimdunyam Merhaba arkadaşlar herseyinizi mi utulersiniz yoksa sadece tişört pantolon kazak vb. Örneğin nevresimleri izi utuluyor musunuz
Birdunyabircennetannesi cinarimdunyam Hiç ütü kullanmayan ben çekiliyorum postunuzdan. Başörtülerimi birde eşimin gömleklerini bunlarda Ara sıra açarım ütüyü o kadar 😅
tosbikannesiiiiiii cinarimdunyam bebeğimin çoraplarına kadar ütülüyorum kendi tüniklerimi şallarımı eşimin gömlek pantolon ve tişörtlerini bide yastık kılıflarını ütülüyorum
Tweetyy cinarimdunyam tişört gömlek elbise o kadar 😅 bizde herkes kendi utusunu yapar arada birbirimizinkileride utuleriz hayrına 😁 benim zaten öyle bı vaktim yok 😁
cftcdln cinarimdunyam nevresimlerimi ve yastık örtülerini ütülemek zorundayım çünkü kırışık kalıyor gibi ya. Gömlek, t-shirt, elbiseleri ütülerim
Ruya011 cinarimdunyam havluları ütülerim, gömlek tişört pantolonlar, iç çamaşırlarımız ve nevresimler. Ütü yapmayı seviyorum
Deletedmom_50 cinarimdunyam hiç bir şey ütülemiyorum. Hiç ama hiç hoşlanmıyorum ütüden. Sadece eşimin gömleklerini biriktirip yıkıyorum, kurutup ütücüye götürüyorum. Ütü boş boş yatıyor evde.