TekemerveKızım premature suan kro 4 ay 20 gunluk pazartesi günü aksam kolunda 2 3 tane kırmızı kararlılık vardi 1 çay kasigi yoğurt vermiştim acaba dedim ondan mi gece yattık saat 4 de ateşli bu şekilde uyandık koltuk altından 39 idi ateşi calpol verdim ve sabaha kadar takip ettim ateşi düşüp tekrar 38 e çıkıyordu kakasi ishal ve puturluydu sabah hemen doktora götürdük hatta dün buraya yazmistm yogurttanmi die kendi doktorumuz idrar tahlili temiz cikinca kirmiziliklar vücudunda arttı ve ateş düşmedi hemen cocuk enfeksiyonuna sevk etti bebeğimin artk aglamaklada beraber bingildak sertlesip sismisdi doktor hemen müdahale etti yatis verdi büyük ihtimal menenjit yalnız tek tani şekli belden omurilik sıvısı almak dedi bunlar yaşanırken ben mahvoldum bebegim elimde baygınlık gecirircesine ağlıyor sıvı aldırmak için çok zor karar verdik esimle ama mecburduk sıvı alındı ama o sırada biz eşimle aglamaktan mahvolduk sıvı da ilk teste menenjit var çıktı ve tedaviye baslandi beyin ultrosonu cekildi şükür temiz çıktı 2 3 gun sonra cikicak testlerde asıl sonuç ve beyne zarar vermiş mi o belli olucak moralm çok bozuk kızım husuruz agliyo emmiyo napicamizi sasirdik nolur bize dua edin kulun kula duası kabul olurmus bide gelmesinde hic başına gelen oldu mu elim dolama olmuştu büyük ihtimal ondan geçtiği supheleniyo parmagim kopsaydi da kızım bunları yasamasaydi
Canm ben bu şekilde post açmıştım ordan kopyaladim