Melegim1tane Kızlar aranızda tokide oturan veya konu hakkında bilgisi olan var mı Mesela ödemeler yılda 2 kez memur maaşına oranla artıyormus yani bu toplam ödeme miktarına göre 240 aylık vadeyi düşürüyormu
kuzey-21 Melegim1tane onu bende düşünüyorum. 20 sene ödemesi sürecekmiş. Önden peşinatta veriliyor. Maaşlara Şam geldiğin de ödemeler de artacakmış diye duydum. Ozaman 20 seneden önce bitmesi gerekir taksitlerin. Tokiye yazılma yaşıda 18-30 Muş. Öyle açıklamışlar.
Brutal-Betty 20 sene ödeme sürecek mis o 20, sene de kim öle kim kala 2+1 608 bin TL 3+1 850 bin TL çok da Uygun gelmedi şahsen bana
Mustafam-elifim Melegim1tane enflasyon zammı oluyor asgari ücrete zam gelince tokiyede geliyor aslında akıl işi değil TOKİ ama peşin para olmayınca işte kira öder gibi ödüyoruz yaşlanınca evimiz olmuş olacak diye yaziliyoruz napalim
Blogg532190 Mustafam-elifim valla bende yaşlanınca evim olsun diye😂😂 o zamana kadar yaşar mıyım beli degil😂😂
Mustafam-elifim Blogg532190 orasını Allah bilir canım insan oğlu yıllarca bı evim olsun diye çalışıyor zaten 😅😅
Melegim1tane Mantıksız ödemenin artması aslıdna sadece bankaya 10 yıl fazla ödeyecegine 20 yıla bölüyorsun degişen biley yok gibi
Mustafam-elifim Melegim1tane kurrayla çıkar canım ve çıkan direye göre ödemem değişir yani güney cepe kuzey cepe zemin kat ara kat fiyatları farklıdır☺️
Mervenes1907 Brutal-Betty kurada ev cikti diyelim on ödeme de yapıldı eve geçtikten sonra mi taksit ödeme yapılıyor bilginiz var mi
Mustafam-elifim Mervenes1907 normal tokiler öyle oldu hep buda öyle olur büyük ihtimalle iki sene sonra anahtar teslimi yapılır aylık ödemesi başlar normal de