Minikerkegim Anneler içinizde kullanan illaki vardır doktor önermişti ama almak istememistim. Bugun aldım denemek istedim etkisini görmek için ama kullanımı nasıl bilmyorum. Anne sütü alıyor emzirdikten sonra mı vermem gerekiyor öyleyse eğer kaç cc vermem lazım. 57 günlüğüz 😊
Glcndmr Merhaba. Bebelac gold ar değil de aptamil ar kullanıyorum ben kızıma. Normal mama gibi hazırlıyorsunuz. Her 30 cc ye bir ölçek olarak. Eğer anne sütü alıyorsa bebeğiniz kusmaması için bebelac gold thickener kullanmalısınız.Yani kıvam artırıcı.
Minikerkegim Glcndmr merhaba teşekkür ederim onu kullanacağım ama uygun fiyatlı bi elektrikli göğüs pompası bakıyorum şimdilik kilo almayıp her beslenmesinden sonra kustuguğundan psikolojik olarak bende çöktüğüm için mama olanını denemek istedim
Glcndmr Minikerkegim Zor bir süreç , sabırla yavaş yavaş geçecek inanın, benim kızım 6 aylık biz çareyi thickener da bulduk, 5. Ayda ek gıdaya başladık yeni yeni toparlıyoruz o yüzden sizinle de paylaşmak istedim. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Minikerkegim Glcndmr amin teşekkür ederim inşallah sizin kızınızda sağlıkla gözünüzün önünde büyür 🙏🏻💕kıvam arttırıcı için o zaman sizde ilk zamanlar sütünüzü sağmak zorunda kaldınz öyle mi
Melikeakiner Bebeğinizin reflüsümü var, bebelac ar güzel bir mama. Emzirdikten sonra 60 cc suya 2 ölçek ekleyip verin.
Minikerkegim Melikeakiner bugun verdim hiç kusmadı işe yarıyor galiba ama sabah belli üç kez ishal şeklinde dışkısı oldu mama yapmış olabilir mi
Esmahira Melikeakiner benim bebeğimde çok kusuyor mama olarak hipp kullanıyodum kusuyo diye aptamile geçtim hala kusuyor. Anne sütüde alıyor bebeğim bebelacmı kullanmam gerek kusmaması için
Glcndmr Minikerkegim Evet ama maalesef sağınca sütüm azaldı ve mamaya geçtik. Yine emiyor ama kahve niyetine ☺️ Coğunlukla mama ile beslendi
Minikerkegim cepoykusu35 reflüsü varsa o kadar emzirmek yanlış diye biliyorum. Doktorlar az ama sık sık diyor bir anda doyana kadar içtikleri için sindiremiyor reflülü bebek bu yüzden de reflüyü tetikliyormuş bu da haliyle kusmaya sebep oluyor
Minikerkegim Esmahira canım ben bugun denedim hiç kusmadı cok şükür bi tek öğlen daha mama vermeden anne sütünü biraz fazla içtiği için yediğinin fazlasını çıkarttı 🙏🏻
Esmahira Minikerkegim doktora gittik reflü var demedi gazlı olduğu için kendini sıktığından kusuyomuş tek reflü olan bebeklermi kullanıyor canım
hanifedog aptamil ar'yi biliyorum ben normal mama gibi hazırlanıyor ama kıvamı daha koyu oluyor kusmaya engel olması için. emzirdikten sonra hemen ardından bebek ne kadar içerse o kadar verebilirsiniz